Freesmachines

Sinds 2003 leveren wij freesmachines, freesrobots en andere apparatuur aan podopraktijken en freeslabs in Nederland en de rest van hele wereld. De machines zijn gefabriceerd bij een gerenommeerde Duitse machinefabrikant en worden gecompleteerd met een aluminium vacuüm opspantafel die speciaal is ontwikkeld om zolen te frezen. Kijk voor meer informatie bij een van de machines of mail of bel (0499) 327 493 om een afspraak te plannen voor een demonstratie in Best.

Individuele plaatsing

De Profi machines kunnen op een werkbank worden geplaatst en aangesloten op een centraal afzuigsysteem. Behoort dit niet tot de mogelijkheden en/of is het gewenst dat de freesmachine in verband met het geluid in een aparte ruimte wordt geplaatst? Dan kan deze op een speciale kast worden geleverd. En eventueel met een losse afzuigunit.

Software om de machine te bedienen

Onze freesmachines werken met Deskproto software. Die dien je eenmalig aan te schaffen.

Optioneel is onze ‘OrthoDutch Manager’ software. Die stelt je in staat alle gemodelleerde zolen in de wachtrij te plaatsen en daarna te kiezen welke gemodelleerde zolen je eerst wilt frezen.

2D en 3D Modelleersoftware

OrthoDutch Design is de modelleer software waarmee, na het inlezen van de bestanden van een 2D of 3D-scanner, zolen op maat kunnen worden gemodelleerd.